Pachet autocar Paste 2018 in Grecia, Vila Savvidis

Pachet autocar Paste 2018 in Grecia, Vila Savvidis

Rezerva la tel 021.312.73.92 / 0733.103.593, Agentia de Turism
ROMADRIA CONFORT, Str. Eugen Carada nr 5-7, sect 3, Bucuresti
email: office@romadria.ro; site: www.romadria.ro

Vila Savvidis, Paralia Katerini
Hotel-apartments Vila Savvidis, este situata in Paralia, la 30 m de plaja.
Este o vila noua, moderna care dispune de: 13 camere din care: 8 studiouri duble pt. 2 persoane, 4 studiouri triple pentru 3 persoane.si 1 apartament pt 4 persoane
Toate studiourile dispun de baie proprie (dus, WC, uscator par), TV satelit, chicineta utilata, frigider, balcon, incalzire, lenjerie de pat.

Sarbatori de PASTE, Program autocar 05 Apr – 09 Apr 2018
Joi, 05 aprilie 2018: Plecare la ora 20.30 seara, din Bucuresti, zona MetrouTIMPURI NOI (Splaiul Unirii 96-98). Se calatoreste noaptea, parcurgand 750 km cu opriri la cca 3 ore. 

Vineri, 06 aprilie 2018: Sosire dimineata la SALONIC, Capitala Europeana 2014 a Tineretului si tur de oras panoramic cu cele mai importante obiective: Biserica Sf. Dumitru, Piata Aristoteles, Turnul Alb, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bd. Egnatia. Strabatem inca 70 km spre Litoralul Olimpului. Cazare in cea mai atractiva statiune, Paralia Katerini. Vineri Seara, participare optionala la Slujba din Vinerea Mare (grecii obisnuiesc sa ocoleasca toata statiunea).

Sambata, 07 aprilie 2018: In aceasta zi va invitam sa participati la Excursia optionala Kalambaka – Manastirile Meteora. Plecarea are loc dimineata din Paralia Katerini. Prima oprire este in Valea Tembi pentru vizita la Biserica Sf. Paraschiva si Izvorul lui Dafne. Biserica este un lacas de cult sapat in stancă si adaposteste moaştele Sf. Paraschiva. Langa grota sfanta se afla izvorul cu acelaşi nume. Apa cu puteri miraculoase este captată iar credinciosii se apleaca pentru a-şi umple paharele. Strabateti apoi inca 60 km trecand pe langa orasele Larissa si Trikala. In scurt timp ajungeti laKalambaka si puteti admira siluetele unice ale stancilor in varful carora se afla inca dinsecolul 14, Manastiri Meteora. Ne oprim la un atelier traditional de icoane pentru o demonstratie despre confectionarea acestora. Urmeza vizita uneia dintre renumiteleManastiri Meteora unde veti fi impresionati de privelistea superba si de experienta religioasa unica. Pe traseu veti beneficia de timp liber pantru pranz. Intoarcerea in statiune, va avea loc seara. Participare optionala la Slujba de Inviere oficiata in Biserica situata pe Malul Marii Egee.

Duminica, 08 aprilie 2018: Pentru prima parte a Duminicii Pastelui va propunemExcursia optionala (GRATUITA pentru inscrieri pana la 28.02.2018) peMuntele Olimp (include si oprire in frumosul orasel Litohoro, ultima localitate de la poalele muntilor). Muntele Olimp, cel mai inalt munte din Grecia, este un loc magnific, cu o panorama senzationala asupra Marii Egee. Intoarcere la Paralia Katerini.
Dupa amiaza, Dejun Tradional de Paste (optional, 29 eu/pers). Cazare in Paralia. 

Luni, 09 aprilie 2018: Dimineata plecare spre Bucuresti; sosire seara.

119 euro   tarif redus pana in 28.02 / 139 euro Standard

Servicii incluse:

  • Transport autocar,
  • cazare 3 nopti la Vila SAVVIDIS 2*
  • tur de ora Salonic
  • excursie Muntele Olimp (pentru inscrieri pana in 28.02.2018)
  • ghid insotitor pe toata durata excursiei.

Optional, Pranz Festiv de Paste (duminica) = 29 euro/ persoana

Rezerva la tel 021.312.73.92 / 0733.103.593, Agentia de Turism
ROMADRIA CONFORT, Str. Eugen Carada nr 5-7, sect 3, Bucuresti
email: office@romadria.ro; site: www.romadria.ro

 

Despre Romadria Confort

20 ani de activitate in turism Agentia de Turism ROMADRIA CONFORT a fost infiintata in anul 1997 de o echipa de tineri entuziasti, cu pregatire profesionala dar si cu experienta in domeniul turismului. Agentia de Turism ROMADRIA CONFORT functioneaza in baza Licentei de Turism 1095 eliberata de Ministerul Dezvoltarii si Turismului din Romania, care confirma faptul ca avem conditiile materiale si capacitatea profesionala de a desfasura activitati turistice specifice agentiilor de tip TOUROPERATOARE. Sediul agentiei se afla in Bucuresti str. Eugen Carada 5-7 sc B, parter ap 25. ROMADRIA CONFORT are un personal format din angajati permanenti alaturi de care se aduga numerosi colaboratori specializati pe fiecare tip de proiect, eveniment sau actiune aflate in derulare. ROMADRIA CONFORT este membra a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania.
Acest articol a fost publicat în Paralia Katerini oferte Paste, Paste, Paste Paralia Katerini, ROMADRIA CONFORT, Vila Savvidis 2* și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *