Cazare Corfu Grecia Ariti Grand Hotel 4*

Cazare Corfu Grecia Ariti Grand Hotel 4*

rezerva ONLINE Ariti Grand Hotel 4*, AICI:
Sau rezerva la tel 021.312.73.92 / 0733.103.593, Agentia de Turism
ROMADRIA CONFORT, Str. Eugen Carada nr 5-7, sect 3, Bucuresti
email: office@romadria.ro; site: www.romadria.ro

Hotelul Ariti, este inconjurat de o gradina de 4000 mp, avand o locatie centrala in zona Kanoni, la doar 3,5 km de orasul Corfu. Acesta are o piscina cu sectiune pentru copii si un restaurant.

Acest hotel administrat de o familie ofera camere cu aer conditionat, baie privata, linie telefonica directa, TV, frigider si balcon cu vedere la laguna, la gradina, la oras sau la padure.

Hotelul Ariti are un bar principal, un bar la piscina si facilitati de parcare. Zona de lounge a hotelului are deschidere la o terasa mare, cu vedere uimitoare la laguna, aeroport si la o parte din orasul Corfu.

Oaspetii cazati la Ariti beneficiaza de acces usor la terenurile de tenis din apropiere si la cazinoul aflat la 3 km. Alte facilitati din apropiere includ sala de fitness si centru spa, aflate la doar 200 de metri de Hotelul Ariti. Aeroportul International Corfu este la 1 km de hotel.

Camerele Hotelului: 156

rezerva ONLINE Ariti Grand Hotel 4*, AICI:
Sau rezerva la tel 021.312.73.92 / 0733.103.593, Agentia de Turism
ROMADRIA CONFORT, Str. Eugen Carada nr 5-7, sect 3, Bucuresti
email: office@romadria.ro; site: www.romadria.ro

Despre Romadria Confort

20 ani de activitate in turism Agentia de Turism ROMADRIA CONFORT a fost infiintata in anul 1997 de o echipa de tineri entuziasti, cu pregatire profesionala dar si cu experienta in domeniul turismului. Agentia de Turism ROMADRIA CONFORT functioneaza in baza Licentei de Turism 1095 eliberata de Ministerul Dezvoltarii si Turismului din Romania, care confirma faptul ca avem conditiile materiale si capacitatea profesionala de a desfasura activitati turistice specifice agentiilor de tip TOUROPERATOARE. Sediul agentiei se afla in Bucuresti str. Eugen Carada 5-7 sc B, parter ap 25. ROMADRIA CONFORT are un personal format din angajati permanenti alaturi de care se aduga numerosi colaboratori specializati pe fiecare tip de proiect, eveniment sau actiune aflate in derulare. ROMADRIA CONFORT este membra a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania.
Acest articol a fost publicat în Ariti Grand Hotel 4*, Charter AVION, Insulele GRECESTI, Vara 2013, Corfu charter avion, ROMADRIA CONFORT și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *