Oferte cazare Vila Europe Paralia Katerini

Oferta cazare Vila Europa Paralia Katerini Grecia
Sau rezerva la tel 021.312.73.92 / 0733.103.593, Agentia de Turism
ROMADRIA CONFORT, Str. Eugen Carada nr 5-7, sect 3, Bucuresti
email: office@romadria.ro; site: www.romadria.ro

DESPRE HOTEL:
VILA EUROPE 2** este un hotel apartments construit recent, cu dotari moderne, situat in zona noua a statiunii Paralia Katerini, la 100 m de plaja, intinsa, lata de nisip.
Facilitati hotel: receptie, lift, terasa in fata vilei, internet WIFI.
Vila EUROPE are 16 studiouri, garsoniere utilate modern, pentru 2 sau 3 persoane.
Dotari camere: bucatarie-chicineta proprie echipata (frigider, plita, vesela, tacamuri), baie proprie, balcon/ terasa mare, TV, internet WI-FI, aer conditionat (cu plata 5 euro/ camera/ zi). Vila lucreaza in sistem autogospodarire si include lenjerie, ustensile de bucatarie, curatenie 1 data pe sejur, la sosire. Nu ofera prosoape.
BINE DE STIUT: Reprezentantii romani din statiune va viziteaza la hotel, va prezinta zona si va invita sa participati la Excursiile optionale de 1 zi: ATENA, Seara GRECEASCA, METEORA, SALONIC si WATERLAND, Insulele SKIATHOS si EVIA, Cascadele EDESSA, Mt OLIMP.

Termen maxim de inscriere: functie de locurile disponibile
rezerva ONLINE Vila Europe 2*, AICI:
Sau rezerva la tel 021.312.73.92 / 0733.103.593, Agentia de Turism
ROMADRIA CONFORT, Str. Eugen Carada nr 5-7, sect 3, Bucuresti
email: office@romadria.ro; site: www.romadria.ro
Facebook: www.facebook.com/romadria

OPTIONAL. TRANSPORT AUTOCAR Vila EUROPE – PARALIA 2021 
PLECARE in fiecare zi de VINERI (cu intrare la cazare in Grecia sambata)

Tarif standard, 65 euro per persoana, dus si intors la 1 saptamana – din Bucuresti.

Supliment retur la > 2 saptamani = 30 euro

Reducere 1 drum (dus sau intors) = 5 euro

Loc de plecare: Bucuresti, Splaiul Unirii nr.96 – 98, (zona statia de metrou TIMPURI NOI)

Ora de plecare: 20:30; prezentare la imbarcare cu 30 minute inainte (ora 20:00). Se calatoreste noaptea.

Sosire in Grecia sambata dimineata.

Locurile de debarcare/imbarcare la destinatie sunt in zonele centrale ale localitatilor, la soseaua/ strada principala ori in apropierea hotelurilor importante. Nu putem garanta lasarea/ preluarea turistilor la fiecare unitate de cazare in parte. Urmeaza cazare 7 nopti.

Retur Sambata intre orele 15:00 – 17:00, functie de statiune. Ora exacta este comunicata saptamanal de ghidul de transfer. Imbarcarile pentru retur se vor efectua din locurile unde au fost lasati turistii.

Sosirea in Bucuresti va fi in jurul orei 06.00 (duminica dimineata).

TARIFE STATIUNI DE DEBARCARE 

Tarif standard la: Paralia Katerini – Olympic Beach

Tarif cu supliment 30 euro pentru Platamonas si Nei Pori.

POZITIONARE IN AUTOCAR

Tariful standard este valabil pentru orice loc incepand cu randul 4, pana la ultimul, functie de momentul inscrierii si destinatia finala. Supliment LOCURI PREFERENTIALE, in fata, randurile 1 sau 2 = 15 euro/ pers dus-intors. Randul 3 = 10 euro/pers dus-intors

Suplimente transferuri Romania – alte orase

Brasov, Sinaia, Campina (+25 eu), Ploiesti (+20 eu); Pitesti (+20 eu), Iasi, Roman (+35 eu), Bacau, Adjud (+30 eu); Focsani, Ramnicu Sarat (+25 eu), Buzau (+20 eu), alte transferuri la cerere.

Despre Romadria Confort

20 ani de activitate in turism Agentia de Turism ROMADRIA CONFORT a fost infiintata in anul 1997 de o echipa de tineri entuziasti, cu pregatire profesionala dar si cu experienta in domeniul turismului. Agentia de Turism ROMADRIA CONFORT functioneaza in baza Licentei de Turism 1095 eliberata de Ministerul Dezvoltarii si Turismului din Romania, care confirma faptul ca avem conditiile materiale si capacitatea profesionala de a desfasura activitati turistice specifice agentiilor de tip TOUROPERATOARE. Sediul agentiei se afla in Bucuresti str. Eugen Carada 5-7 sc B, parter ap 25. ROMADRIA CONFORT are un personal format din angajati permanenti alaturi de care se aduga numerosi colaboratori specializati pe fiecare tip de proiect, eveniment sau actiune aflate in derulare. ROMADRIA CONFORT este membra a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania.
Acest articol a fost publicat în Fotografii Paralia Katerini, Fotografii Vila Europe Paralia Katerini, Grecia, Litoral 2014, Paralia Katerini, Paralia Katerini, ROMADRIA CONFORT, Transport autocar Grecia, Transport Autocar Olympus Riviera, Transport autocar Paralia Katerini, Vila Europe, Vila EUROPE 2*, Paralia, Vile Paralia Katerini și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.