Ski Austria, de ce sa merg la schi in Austria ?

Ski Austria, de ce sa merg la schi in Austria ?

Iata cateva date si cifre care ne fac sa ne dorim sa ajungem macar 1 saptamana pe an sa schiem in Austria.

Regiune Tirol: Statiunea ST. ANTON AM ARLBERG, vezi hoteluri aici :
Aici va asteapta 280 km de piste de ski alpin situate la altitudini variate, intre 1.350 m – 2.811 m spre care va conduc 84 de ski lifturi cu o capacitate totala de transport de 123.014 persoane/ora.
In functie de gradul de dificultate, domeniul schiabil se imparte in 112 km de piste usoare (marcate in albastru), 134 km de piste medii (marcate in rosu) si 34 km de piste dificile (marcate cu negru). ski austria cazare austria


Regiune Tirol: Statiunea OBERGURGL
, vezi hoteluri aici :
Aici va asteapta 110 km de piste de ski alpin situate la altitudini variate, intre 1.800 m – 3.080 m spre care va conduc 24 de ski lifturi cu o capacitate totala de transport de 39.000 persoane/ora.
In functie de gradul de dificultate, domeniul schiabil se imparte in 35 km de piste usoare (marcate in albastru), 55 km de piste medii (marcate in rosu) si 20 km de piste dificile (marcate cu negru). ski austria


Regiune Tirol: Statiunea KITZBUHEL
, vezi hoteluri aici :
Aici va asteapta 170 km de piste de ski alpin situate la altitudini variate, intre 800 m – 2.000 m spre care va conduc 4 de ski lifturi cu o capacitate totala de transport de 87.900 persoane/ora.
In functie de gradul de dificultate, domeniul schiabil se imparte in 72 km de piste usoare (marcate in albastru), 74 km de piste medii (marcate in rosu) si 24 km de piste dificile (marcate cu negru).
ski_austria_cazare_austria


Regiune Salzburg:
Statiunile:
BAD GASTEIN, vezi hoteluri aici:
BAD HOFGASTEIN, vezi hoteluri aici :

Aici va asteapta 210 km de piste de ski alpin situate la altitudini variate, intre 830 m – 2700 m spre care va conduc 44 de ski lifturi cu o capacitate totala de transport de 73.365 persoane/ora.
In functie de gradul de dificultate, domeniul schiabil se imparte in 58 km de piste usoare (marcate in albastru), 124 km de piste medii (marcate in rosu) si 28 km de piste dificile (marcate cu negru).


Regiune Salzburg: Statiunile SAALBACH – HINTERGLEMM
, vezi hoteluri aici :
Aici va asteapta 200 km de piste de ski alpin situate la altitudini variate, intre 840 m – 2100 m spre care va conduc 55 de ski lifturi cu o capacitate totala de transport de 95.000 persoane/ora.
In functie de gradul de dificultate, domeniul schiabil se imparte in 90 km de piste usoare (marcate in albastru), 95 km de piste medii (marcate in rosu) si 15 km de piste dificile (marcate cu negru).
ski austria oferte


Regiune Salzburg: Statiunea OBERTAUERN
, vezi hoteluri aici :
Aici va asteapta 100 km de piste de ski alpin situate la altitudini variate, intre 1.630 m – 2.313 m spre care va conduc 26 de ski lifturi cu o capacitate totala de transport de 47.098 persoane/ora.
In functie de gradul de dificultate, domeniul schiabil se imparte in 61 km de piste usoare (marcate in albastru), 35 km de piste medii (marcate in rosu) si 4 km de piste dificile (marcate cu negru).


Regiune Salzburg: Statiunile ZELL AM SEE si KAPRUN
,
vezi hoteluri Kaprun aici :
vezi hoteluri Zell am See aici :
Aici va asteapta 138 km de piste de ski alpin situate la altitudini variate inclusiv pe ghetar, intre 757 m – 3.029 m spre care va conduc 53 de ski lifturi cu o capacitate totala de transport de 84.331 persoane/ora.
In functie de gradul de dificultate, domeniul schiabil se imparte in 57 km de piste usoare (marcate in albastru), 49 km de piste medii (marcate in rosu) si 32 km de piste dificile (marcate cu negru).

GALERIE FOTO SKI AUSTRIA

Despre Romadria Confort

20 ani de activitate in turism Agentia de Turism ROMADRIA CONFORT a fost infiintata in anul 1997 de o echipa de tineri entuziasti, cu pregatire profesionala dar si cu experienta in domeniul turismului. Agentia de Turism ROMADRIA CONFORT functioneaza in baza Licentei de Turism 1095 eliberata de Ministerul Dezvoltarii si Turismului din Romania, care confirma faptul ca avem conditiile materiale si capacitatea profesionala de a desfasura activitati turistice specifice agentiilor de tip TOUROPERATOARE. Sediul agentiei se afla in Bucuresti str. Eugen Carada 5-7 sc B, parter ap 25. ROMADRIA CONFORT are un personal format din angajati permanenti alaturi de care se aduga numerosi colaboratori specializati pe fiecare tip de proiect, eveniment sau actiune aflate in derulare. ROMADRIA CONFORT este membra a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania.
Acest articol a fost publicat în Austria, Kitzbuhel, Kitzbuhel, Obergurgl, ROMADRIA CONFORT, Salzburg, Seefeld, Ski Austria, Soelden, St. Anton am Arlberg, Tirol și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *