Transport autocar Halkidiki Grecia 2022

Transport autocar Halkidiki, charter autocar Halkidiki, Grecia de la 65 eu/ persoana dus-intors;

VEZI TARIFE 2022 AICI:
Rezervari:
Agentia de turism ROMADRIA CONFORT – mobil: 0733 103 593
Adresa: Str Eugen Carada nr 5-7 (langa BNR), sc B, apt 25, parter, sector 3, Bucuresti.
Tel/Fax: 021/ 312.73.92, 312.09.18, 313.68.12
Website: www.romadria.ro | E-mail: office@romadria.ro

Agentia de turism alaturi de transportator se angajează să depună toate eforturile pentru a transporta turistul şi bagajul cu promptitudinea rezonabilă. Timpii indicaţi în orar sau în altă parte nu sunt garantaţi. Agentia de turism organizatoare nu îşi asumă nici o raspundere pentru efectuarea altor conexiuni care nu privesc serviciile mentionate mai sus.

Turistul este obligat să se conformeze tuturor prescripţiilor guvernamentale referitoare la călătorie, să prezinte documentele de intrare/ieşire şi alte documente cerute de autoritatile de la frontiera (www.politiadefrontiera.ro). Turistul are obligatia de a contacta agentia de turism la care s-a inscris cu cel putin 24 ore inainte de plecare pentru reconfirmarea detaliilor de imbarcare (orar de calatorie, loc de intalnire, etc) şi să sosească la locul de intalnire la ora comunicata de agentie.

Efectuarea platii de catre turist implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul.

CONDITII GENERALE DE TRANSPORT CU AUTOCARUL

 Turistii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoreste.

Turistul care efectueaza o rezervare la charterul de autocar spre Grecia pentru un alt turist este responsabil fata Agentia de Turism organizatoare pentru orice paguba produsa de acesta din urma.

Este responsabilitatea turistului sa se asigure ca detine toate documentele de calatorie necesare intrarii, tranzitarii sau stationarii pe teritoriul unei tari straine cum ar fi pasaport, vize, adeverinta medicala.

Turistii se obliga sa respecte prevederile tarilor tranzitate, referitoare la documentele de intrare / iesire, prevederile vamale, financiar administrative, referitoare la persoana sau la bagajele sale. Agentia de turism organizatoare nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care un turist nu respecta prevederile mai sus mentionate.

Daca pe parcursul calatoriei, turistului i se refuza dreptul de a intra sau a tranzita o tara pentru ca nu este in posesia documentelor corecte de calatorie, toate consecintele, inclusiv toate daunele suferite de Agentia de Turism organizatoare si de transportator, cad in responsabilitatea si vor fi suportate de catre turist, fara ca aceasta sa poata beneficia de vreo returnare integrala sau partiala a contravalorii calatoriei.

Daca unul sau mai multi turisti sunt retinuti si debarcati in frontiera pentru motive determinate de formalitatile de trecere a frontierei, documente nevalabile, bagaje ilicite sau ilegale, etc si timpul de rezolvare al problemelor depaseste 30 minute, autocarul isi va continua calatoria dupa consumarea celor 30 minute.

Bagaje

In tarifele prezentate sunt incluse 40 kg de bagaj (1 sau 2 genti cu dimensiunile medii 70/40/20 cm) per persoana, care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si un bagaj de mana de maxim 5 kg (poseta, rucsac), care se poate lua in interiorul autocarului.

Bagajele de mana trebuie depozitate in spatiile special amenajate din autocar (nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele).

Agentia de Turism organizatoare nu isi asuma nici o responsabilitate pentru transportul bagajelor de mana. Aceasta revine in intregime turistului, in afara cazului in care deteriorarea este din vina transportatorului si poate fi dovedita de turist.

Agentia de Turism organizatoare nu este responsabila in cazul pierderii sau deteriorarii de bunuri si obiecte de valoare cum ar fi: bani, bijuterii, obiecte de arta, camerele foto, video, computere, etc, aflate in bagajul de mana al turistilor.

Responsabilitatea pentru furtul, pierderea sau deterioarea bagajelor transportate in cala de bagaje, altele decat bagajele de mana, revine companiei autorizate sa efectueze transportul, numai in cazul in care acestea se produc din neglijenta intentionata a echipajului autocarului, care va trebui dovedita de reclamant. Turistii au obligatia sa depuna orice reclamatie referitoare la pierderea / furtul sau deteriorarea bagajelor, imediat dupa sosire. Orice reclamatie ulterioara nu va mai fi luata in considerare.

Nu este permis transportul animalelor.

Este strict interzis, transportul in bagaje de: droguri, substante explosive sau toxice, arme, munitie, tuburi de oxigen sau gaz, butelii sau orice alte substante caustice periculoase, a operelor de arta de patrimoniu fara autorizatiile necesare, precum si alte obiecte si substante prin care se incalca legile in vigoare pe teritoriul Romaniei sau al altor state.

Orar

Agentia de Turism organizatoare nu isi asuma nici o responsabilitate pentru intarzierile curselor si/ sau pentru pierderile suferite de catre calator, ca urmare a acestor intarzieri, orele de sosire depinzand de timpul de asteptare din granite si de pe sosele.

Agentia de Turism organizatoare si transportatorul au dreptul, oricand, sa anuleze o cursa in cazul amenintarii sau existentei unui razboi, conflict armat, atac terorist, blocada, greva, conditii meteorologice nefavorabile, miscari sociale, probleme tehnice ale autocarului sau alte circumstante ce ar putea fi un impediment pentru efectuarea calatoriei.

Calatorie

Copiii sunt acceptati la bordul autocarelor numai supravegheati de catre adulti.

Este interzisa folosirea aparatelor personale de radio, casetofoanelor, mini TV, video sau a instrumentelor muzicale in autocar. Utilizarea unui walkman sau a unui CD player este permisa numai in conditiile in care volumul sunetului nu deranjeaza ceilalti pasageri.

Este intrezis pasagerilor: deteriorarea sau murdarirea autocarului, consumul de bauturi alcoolice si a alimentelor in interiorul autocarului, obstructionarea in orice fel a conducatorului auto sau a celorlalte persoane din echipaj in indeplinirea in bune conditii a atributiiilor specifice, cauzarea de neplaceri sau discomfort calatorilor din autocar sau altor participanti la trafic. In cazul in care comportamentul turistilor nu este conform acestei prevederi, reprezentantul agentiei de turism organizatoare sau companiei autorizate sa efectueze transportul, poate interzice turistului efectuarea sau continuarea calatoriei, fara ca acesta sa aiba dreptul la o despagubire sau rambursare ulterioara a contravalorii achitate.

Este interzis fumatul in autocar. Reprezentantul agentiei de turism organizatoare sau conducatorul auto sunt autorizati sa ceara pasagerilor care incalca aceasta regula sau sfideaza cererea de a nu fuma, sa coboare imediat din autocar.

In cazul opririlor de pe traseu, turistii sunt obligati sa se intoarca la autocar in timpul anuntat inainte de oprire.

Sesizarile / reclamatiile privind indeplinirea de catre Agentia de Turism organizatoare a serviciilor de transport cu autocarul spre Grecia, trebuie depuse in scris in cel mai scurt timp, dar in cel mult 3 zile de la data calatoriei.

Daca, pentru indiferent ce motiv, Agentia de Turism organizatoare nu poate indeplini sau nu si-a indeplinit obligatiile contractuale, va gasi solutia cea mai buna de remediere a situatiei sau o alternativa pentru transport, in masura in care acest lucru este posibil si la costuri rezonabile.

Asigurari
Transportatorul asigura pasagerii pentru toate vatamarile corporale rezultate din deplasarea vehiculului si din prezenta lor in vehicul. Asigurarea nu acopera vatamarile corporale generate din vina pasagerului sau a bagajelor transportate.

Autocare: (***) MERCEDES BENZ- 0350 TOURISMO (2008) – 49 + 1 locuri, scaune rabatabile , aer conditionat, instalatie audio – video(DVD), microfon, frigider. (**) VOLVO B –12B APOLLO (2005) – 49 + 1 locuri, scaune rabatabile , aer conditionat, instalatie audio – video(DVD), microfon, frigider. (**) VOLVO B –12B METEOR (2004) – 49 + 1 locuri, scaune rabatabile , aer conditionat, instalatie audio – video(DVD), microfon, frigider. (**) VOLVO B –12 MISTRAL (2002) – 44 + 1 locuri, scaune rabatabile , aer conditionat, instalatie audio – video, microfon, frigider. (**) VOLVO B –12 METEOR (2001) – 49 + 1 locuri, scaune rabatabile , aer conditionat, instalatie audio – video, microfon, frigider.

Rezervari: Agentia de turism ROMADRIA CONFORT – mobil: 0733 103 593
Adresa: Str Eugen Carada nr 5-7 (langa BNR), sc B, apt 25, parter, sector 3, Bucuresti.
Tel/Fax: 021/ 312.73.92, 313.68.12
Website: www.romadria.ro | E-mail: office@romadria.ro

Un răspuns la Transport autocar Halkidiki Grecia 2022

  1. Mariana Dobre spune:

    Doresc sa rezerv doua bilete de autocar dus-intors pentru destinatia Grecia,Halkidiki-Kriopigi,perioada:20.06.2014-28.06.2014

    Pentru alte detalii ma puteti contacta la adresa de mail mai sus mentionata,sau la nr de telefon : 0765,098,084

    Multumesc,
    Mariana Dobre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *